PROJEKT ČESKÁ SNOWBOAROVÁ ŠKOLA

01.11.2016 | Snowboarding | Šimon Svoboda

SNOWBOARDOVÝ LEKTORSKÝ SBOR STOJÍ U ZRODU JEDINEČNÉHO PROJEKTU, KTERÝ VZNIKÁ HLAVNĚ JAKO SPOLUPRÁCE MEZI APUL A CZECHSNOWBOARDING. PROJEKT MÁ AMBICE STÁT SE JEDINEČNÝM, A TO NEJENOM NA ČESKÉM ÚZEMÍ. SPOJENÍM PROFESIONÁLNÍCH INSTRUKTORŮ A TRENÉRŮ NEJLEPŠÍCH ČESKÝCH SNOWBOARDISTŮ VZNIKÁ UNIKÁTNÍ SYSTÉM VZDĚLÁVÁNÍ, KTERÝ NABÍZÍ KURZY OD ZÁKLADNÍCH INSTRUKTORSKÝCH LEVELŮ AŽ PO TY NEJVYŠŠÍ TRENÉRSKÉ.

Připravují se kurzy Boardercrossu, pokročilého freestylu, halfpipe nebo náročnějších jezdeckých technik. Na těchto kurzech se budete mít možnost setkat s trenéry působících u národních týmů a lektory s celosvětovými zkušenostmi.

Zajímavé je propojení s public campy. To znamená, že na kurzu nebude jen malá skupina lidí, ale bude zde velká banda snowboarďáků. Toto vytváří jedinečnou atmosféru plnou zábavy propojené se vzděláváním. Na public campech působí jako coachové nejlepší jezdci české scény (např. Martin Kaňůrek či Jan Lohynský).

Projekt se rozjel v sezóně 2015/2016 a zatím neustále nabírá na obrátkách a směřuje k něčemu co tu rozhodně ještě nebylo.