TEMATICKÉ WORKSHOPY

10.12.2021 | Lyžování | Ludmila Knotová

NOVĚ OD LETOŠNÍ SEZÓNY VYPISUJEME TEMATICKÉ WORKSHOPY, NA KTERÝCH SE ROZVÍJÍ KONKRÉTNÍ DOVEDNOSTI A KOMPETENCE INSTRUKTORA LYŽOVÁNÍ. JSOU VELMI ZAJÍMAVOU PŘÍLEŽITOSTÍ K ROZVOJI INSTRUKTORA POD VEDENÍM NEJLEPŠÍCH LEKTORŮ APUL, A TO PRÁVĚ PROTO, ŽE JSOU VŽDY ZAMĚŘENY NA JEDNO KONKRÉTNÍ TÉMA.

Každý si tak může vybrat právě takové téma, které ho zajímá nebo v něm naopak cítí rezervy a chce na něm cíleně pracovat. Tematické workshopy budou vypisovány do Kalendáře akcí APUL v průběhu celé sezóny v ČR. Mají dva parametry:

  • délku (1 nebo 2 dny)
  • zacílení na lyžování, analýzu či výuku - workshop může obsáhnout jednu či více oblastí

Účastí na tematických workshopech si kromě vlastního rozvoje také prodloužíš platnost licence instruktora lyžování APUL C, B i A.  Pro prodloužení platí princip: absolvování 1denního workshopu prodlužuje platnost licence o 1 rok, absolvování 2denního workshopu o 2 roky. Každý zájemce může v průběhu sezóny absolvovat libovolné množství workshopů, ale maximální možné prodloužení licence v průběhu 1 sezóny je 3 roky. Každým workshopem je možno prodloužit platnost libovolné licence C, B, A.

VÍCE O TEMATICKÝCH WORKSHOPECH ZDE

V této chvíli jsou v Kalendáři vypsané workshopy:

V průběhu sezóny vám chceme nabídnout i jiná témata. Rádi bychom ale nejprve zjistili, co vás nejvíce zajímá, a nabídku vám poté "ušijeme na míru". Z tohoto důvodu vás prosíme o vyplnění krátkého dotazníku:

DOTAZNÍK - TÉMATA WORKSHOPŮ - PREFERENCE