LETNÍ LEKTORSKÝ SEMINÁŘ 2021

21.06.2021 | Lyžování | Nikol Novotná

O UPLYNULÉM VÍKENDU, VE DNECH 18. - 20. 6. 2021, PROBĚHL LEKTORSKÝ SEMINÁŘ V JANSKÝCH LÁZNÍCH. PŘEVÁŽNĚ ZÁSTUPCI LYŽAŘSKÉHO, ALE TAKÉ SNOWBOARDOVÉHO A DĚTSKÉHO LEKTORSKÉHO SBORU SPOLEČNĚ INTENZIVNĚ PRACOVALI.

Cvičili, psali, kreslili, diskutovali, zvyšovali hlas, hlasovali o nové MK a balancovali na slack line nebo na gymballu. A také se všichni dohromady nesmírně těšili na zimu a na to, až budeme moci všechny nové výukové nástroje, získané dovednosti a poznatky využít na našich kurzech. Hlavní náplní semináře byly totiž workshopy na práci s různými výukovými nástroji a metodami.

Kromě velmi intenzivních workshopů a odborných diskuzí na semináři proběhly i volby do metodické komise pro sezonu 2021/2022. Staronovými členy metodické komise se stali Martin Knot a Michal Kašpárek. Pro následující funkční období byli nově zvolení Michael Turek, David Pražák a Ondřej Novák.

Metodickou komisi čeká obrovské množství práce. A to především na přípravě budoucí sezony, na dokončení projektu Červené knihy, na aktualizaci náplní vyšších kurzů nebo na přípravě lektorské kalibrace pro jaro 2022. Držme společně nové metodické komisi palce a zároveň držme palce paní zimě a celkové situaci, abychom se brzy potkali na kopci.

Stay tunned, stay positive, be negative