NOVÝ MANAŽER VZDĚLÁVÁNÍ APUL

11.09.2019 | Aktuality | Ludmila Knotová

V ČERVENCI 2019 VYPSAL VV APUL VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA NOVOU PRACOVNÍ POZICI MANAŽER VZDĚLÁVÁNÍ. DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ SE PŘIHLÁSILO CELKEM 5 KANDIDÁTŮ, Z NICHŽ KOMISE SLOŽENÁ ZE ZÁSTUPCŮ VÝKONNÉHO VÝBORU APUL A LEKTORSKÝCH SBORŮ VYBRALA NIKOL NOVOTNOU.

POPROSILI JSME NIKOL, ABY SE TĚM, KTEŘÍ JI NEZNAJÍ, KRÁTCE PŘEDSTAVILA:

"Vyrostla jsem na boudě v Peci pod Sněžkou a lyžování se tak věnuji už od útlého věku. Možnost volby jsem neměla, buď jsem mohla chodit do školy dolů do údolí pěšky, nebo sjet na lyžích a domů využít skvělé moderní pomy na Javoru. Za sebou mám i působení v lyžařském oddílu TJ Slovan Pec. Kariéru lyžařské instruktorky jsem zahájila v roce 2001 na historicky prvním kurzu „ APUL C“ pořádaném v Peci. Od té doby působím právě hlavně v Peci (i v rámci lyžařského oddílu, jsem rovněž držitelkou licence Trenér III. třídy AD), na 3 sezóny jsem si odskočila do Japonska. Od roku 2010 lektoruji pro APUL kurzy se zaměřením na dětskou výuku a jsem členkou dětského lektorského sboru. Loni jsem se stala rovněž držitelkou licence APUL L- Aspirant. V březnu 2019 jsem se účastnila Kongresu Interski v Pamporovu jako členka české výpravy.
Během lyžařských dobrodružství na horách jsem zvládla vystudovat Přírodovědeckou fakultu UK (geologii) a nyní pracuji jako Specialista na vnější vztahy, zabývám se marketingem a ukládám radioaktivní odpady."

MANAŽER VZDĚLÁVÁNÍ BUDE SPOLUPRACOVAT SE VŠEMI SLOŽKAMI APUL - S PROVOZEM (SEKRETARIÁTEM), MARKETINGEM, VV, S VEDOUCÍMI LEKTORSKÝCH SBORŮ, METODICKÝMI KOMISEMI, BUDE ROZVÍJET A PROPOJOVAT VZDĚLÁVACÍ SYSTÉM JEDNOTLIVÝCH OBLASTÍ (SKI, SNB, DĚTSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ, FREERIDE, FREESTYLE). BUDE KOMUNIKOVAT S ČLENSKÝMI ŠKOLAMI, JINÝMI AKREDITOVANÝMI ZAŘÍZENÍMI V ČR, SE ZAHRANIČÍM, PARTNERY. VĚŘÍME, ŽE NÁS TATO NOVÁ SÍLA V APUL POSUNE ZAS O KUS DÁL.

NIKOL BLAHOPŘEJEME A TĚŠÍME SE NA SPOLUPRÁCI!