POZVÁNKA NA PODZIMNÍ KAPRUN

24.09.2020 | Snowboarding | Pavla Turková

SNOWBOARDOVOU SEZÓNU LETOS ZAHÁJÍME V POLOVINĚ LISTOPADU. NABÍZÍME NĚKOLIK VARIANT JAK SI S NÁMI PODZIMNÍ JEŽDĚNÍ NA KITZSTEINHORNU UŽÍT, A TO JAK PRO INSTRUKTORY A ČLENY APUL, TAK PRO SNOWBOARDOVOU VEŘEJNOST. NAVÁŽEME NA NÁŠ TRADIČNÍ DUBNOVÝ PROJEKT KAPRUN, KTERÝ TĚŽÍ ZE STEJNÉHO PROPOJENÍ A MÁ VELMI NÁVYKOVOU ATMOSFÉRU.

Na program na kopci bude navazovat večerní program s tematickými přednáškami, besedami a video coachingem. Ubytování je v apartmánech Post Residence v centru Zell am See, hned vedle zastávky skibusu. Je to krásný a prostorný dům v nádherném městečku u jezera. K dispozici jsou moderní a velké apartmány vhodné i pro večerní přednášky.

Video napravo napoví víc jaká atmosféra panuje na naší akci a co čekat ...

Těšíme se na viděnou na Kaprunu!

KURZ SNOWBOARDING C
Cena: 6500 Kč
Termín: 17. 11. - 23. 11. 2020
Další info a přihlášky
Skvělá příležitost začít sezónu s kvalitní kvalifikací. Kurz C je zaměřen na výuku základní techniky snowboardingu začátečníků a mírně pokročilých. Vedle zaručených sněhových podmínek na ledovci Kitzsteinhorn máte jedinečnou šanci setkat se s top lektory APUL, okouknout vyšší probíhající kurzy a potkat ridery z české snowboardové freestyle komunity. Kurz je limitován počtem volných míst!

KURZ SNOWBOARDING B
Cena: 11000 Kč
Termín: 14. 11. - 23. 11. 2020
Další info a přihlášky
Devítidenní intenzivní kurz na ledovci Kitzsteinhorn posune tvé jezdecké a teoretické instruktorské schopnosti o velký kus vpřed! Vedle pokročilé techniky na sjezdovce se kurz zaměřuje i na základní výuku mimo sjezdové tratě a ve snowparku. Ledovec Kitzsteinhorn disponuje variabilním terénem, který je tak na kurzu B plně využit. Odpolední program je zaměřen na pokročilou metodiku vedení výuky a velký důraz je kladen na videoanalýzu. Kurz je limitován počtem volných míst!

KURZ SNOWBOARDING A RIDING
Cena: 8500 Kč
Termín: 16. 11. - 23. 11. 2020
Další info a přihlášky
Jezdecká část nejvyššího možného instruktorského vzdělání v ČR se otevírá i letos! Kurz je zaměřen na vedení instruktorských tréningů v lyžařských školách a expertní techniku jízdy na sjezdovce a ve ztížených terénních podmínkách jako jsou boule a offpiste. Absolvent kurzu dokáže demonstrovat velmi pokročilé techniky variabilních stylů jízdy a splňuje také předpoklady pro to stát se snowboardovým lektorem.

FREESTYLE CAMP
Cena: 6000 Kč
Termín: 13. 11. - 17. 11. 2020
Další info a přihlášky
Další nabitou a očekávanou bombou je freestyle camp Kaprun, která letos bouchne  13.11.! Tato sedmidenní jízda v čele s Martinem Kaňůrkem a Honzou Lohynským Vám přinese zaručený progress a mnoho zážitků. Letos přivítáme i nového člena do teamu coachů a tím je Zoltán Strcula. Rozjeďte sezónu s opravdovými profíky, kteří se postarají o rozšíření Vašeho repertoáru freestyle triků! Celý camp probíhá za podpory Horsefeathers clothing, snowboardové značky s českou tradicí. Na campu je vždy jedna dětská skupina, takže neváhejte přihlásit i své ratolesti!
Peníze z projektu Kaprun vždy investujeme do mladých talentů, a tak i letos s námi pojedou dva zástupci "young guns". Přihláškou na Projekt Kaprun tak i vy podporujte českou dětskou snowboardovou scénu!

PROLONGACE LICENCÍ
Cena: 4000 Kč
Termín: 14. 11. - 16. 11. 2020
Další info a přihlášky
V rámci projektu Kaprun nabízíme možnost prolongace snowboardových APUL licencí C, B, A. Detailní informace rádi poskytneme individuálně.

OPRAVKY
Cena: 1000 Kč / den
Termín: 22. 11. - 23. 11. 2020
Další info a přihlášky
V rámci projektu Kaprun nabízíme jedinečnou možnost opravit si jakoukoliv snowboardovou zkoušku k licenci APUL a zvýšit si tak kvalifikaci ještě před sezónou. Vedle toho můžete zažít jedinečnou atmosféru Projektu Kaprun!