VÝSLEDKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ SNB LS

16.06.2019 | Snowboarding | Martin Poppr

VÝSLEDKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ DO SNOWBOARDOVÉHO LEKTORSKÉHO SBORU PRO SEZONY 2019/20 A 2020/21

Nejdříve bychom chtěli poděkovat všem, kteří mají zájem pokračovat v lektorské činnosti, nebo s ní začít. Za poslední roky se nám podařilo udělat veliký kus práce a posunout úroveň kurzů na vyšší level. Je to práce celého týmu, kde každý člen má své místo a přínos.

V právě proběhlém výběrovém řízení všichni uchazeči splnili minimální požadavky. Na základě stanovených kritérií byla vytvořeno pořadí uchazečů, ze kterého se vychází při nasazování na kurzy. Počet kurzů je samozřejmě omezen. Náš team však pracuje v přátelském duchu a kurzy se snažíme rozdělit mezi více lidí. Vyšší kurzy samozřejmě mohou vést pouze zkušení lektoři, ale na kurzech D či prolongacích chceme dát šanci novým tvářím a postupně je zapracovat do teamu (to povede i k většímu zisku bodů v dalším výběrovém řízení a větší šanci se v budoucnu podílet na vyšších kurzech).

Dalším důležitým aspektem jsou časové možnosti jednotlivých lektorů. Před sezonou každý lektor upřesní svoje plány a dle toho bude stanovena finální nominace na sezonu. Z toho se pak bude odvíjet i nárok na získání materiálu (oblečení, snowboard, vázání) a proplacení semináře.

Za metodickou komisi přejeme všem hezké léto a brzy naslyšenou.

Výsledky jsou ke stažení zde