WE WANT YOU!

02.04.2019 | Snowboarding | Pavla Turková

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ DO SNOWBOARDOVÉHO LEKTORSKÉHO SBORU APUL - DVA ROKY V SOUČASNÉ SESTAVĚ JSOU ZA NÁMI A JE TAK POMALU ČAS NA NOVÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. MYSLÍM, ŽE ZA CELÝ TÝM MOHU ŘÍCI, ŽE SE NÁM PODAŘILO SESTAVIT NEJEN JEDINEČNOU PARTU LIDÍ A ODBORNÍKŮ S VYSOKOU KVALIFIKACÍ A ZKUŠENOSTMI V RŮZNÝCH SNOWBOARDOVÝCH DISCIPLÍNÁCH, ALE TAKÉ PŘEDEVŠÍM PARTU KAMARÁDŮ SDÍLEJÍCÍ LÁSKU K PŘÍRODĚ, HORÁM A HLAVNĚ SNOWBOARDINGU.

I přes to, že máme super tým, rádi bychom dali prostor i novým tvářím! A tak se tě ptáme: „Máš dlouholetou praxi jako instruktor snowboardingu? Jsi držitelem minimálně licence úrovně APUL Snowboarding B? Jsi expert na metodiku snowboardingu? Mluvíš plynule anglicky? Máš zájem se dále vzdělávat, „učit instruktory jak učit“ a posunout tak své dovednosti do vesmíru? Jsi komunikativní, přátelský/á a zábavný/á? A máš sklep – plnej esbéček? Tak nám pošli přihlášku, instruktorské CV a pokud jsi s námi ještě nebyl v Kaprunu, přijeď se ukázat!"

Uzávěrka přihlášek je 25. 4. 2019 a ukázka jízd 29. 4. 2019 na Kitzsteinhornu (Kaprun). Pokud Tě naše nabídka zaujala, nejvíc své šance na úspěch ve výběrovém řízení zvýšíš účastní na kurzu APUL Snowboarding A riding, což je náš TOP kurz zaměřený právě na lektorování a vedení tréninků ve školách. Koná se samozřejmě v rámci Projekt Kaprun 2019, a to v termínu 27. 04. – 04. 05. 2019. Více info o kurzu zde.

STÁHNI SI PŘIHLÁŠKU

Instruktorské CV a vyplněnou přihlášku zašli na mail snowboarding@seznam.cz. Těšíme se na Tebe.

 

CO NABÍZÍME

Práce ve snowboardovém lektorském sboru nabízí šanci profesně se rozvíjet, podílet se na vývoji výuky snowboardingu a fungování projektu Česká snowboardová škola. Náš kolektiv je plný nadšených snowboarďáků se zkušenostmi z celého světa. Na práci v lektorském sboru dostaneš zapůjčen snowboard s vázáním Rossignol, bundu a kalhoty Horsefeathers. Dostaneš také možnost bezplatně se zúčastnit semináře s nejlepšími českými instruktory. Budeš mít nárok na čerpání výhod pro členy APUL. Za práci na kurzech Ti bude náležet lektorský plat.

CO POŽADUJEME

Práce v lektorském sboru obnáší povinnou účast na třídenním semináři před sezónou. Další povinností je mít čas v polovině prosince na lektorování kurzů D & C. Během sezóny jsou další kurzy, které už ale nevyžadují tolik lektorů najednou, takže záleží na dohodě mezi lektory a je to více flexibilní. Na začátku prosince je však nutné být k dispozici k lektorování alespoň jednoho kurzu!

JAK PROBĚHNE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ

Bodové hodnocení uchazečů probíhá v těchto kategoriích.

  • Počet odučených sezon: Sezona/1 bod (max 15 b).
  • Počet odlektorovaných kurzů: Kurz D/0,5 b, Kurz C/1 b, kurz B/2 b, kurz A/3 b, prolongace/0,2 b (max 10 b).
  • Licence: Minimum APUL Snowboarding B, každý další snb kurz APUL 1 b. Další kurzy jako lyže, první pomoc, vysoké školy atd. ohodnotíme individuálně (max 10 b).
  • Sportovní background: Hodnoceno individuálně (max 5 bodů).
  • Jezdecké schopnosti: Hodnoceno individuálně - primárně nás zajímá demonstrace jízd C ( max 10 b). Lidé, které neznáme, se musí přijet ukázat do Kaprunu.
  • Jazykové schopnosti: Minimum jeden jazyk (AJ nebo NJ), každý další světový jazyk 1 b.

Někteří uchazeči se takto mohou dostat až k 50 bodům a dalších 50 bodů mohou získat hlasováním metodické komise. Každý z 5 členů metodické komise uděluje uchazeči 0-10 bodů na základě motivačního dopisu, časových možností a celkového dojmu.

Na základě celkového bodového zisku bude sestaven nový snowboardový lektorský sbor APUL.