PODPORUJEME MLÁDEŽ

12.11.2017 | Snowboarding | Pavla Turková

JEDNÍM Z NAŠICH CÍLŮ JE PODPORA MLÁDEŽE V ČESKÉM SNOWBOARDINGU. LETOS JSME SE PROTO ROZHODLI VĚNOVAT ČÁST NAŠEHO ROZPOČTU MLADÝM TALENTŮM A PŘIZVAT JE NA NÁŠ CAMP KAPRUN, KTERÝ PROBĚHNE V PŮLCE DUBNA.

Výhercům nejmladší kategorie českého poháru, tzv. super groms, pořádaného Czechsnowboarding, věnujeme poukázku na pětidenní coaching, skipas a ubytování. Vítěz a vítězka tak budou moci pracovat na svém progressu pod vedením našich coachů Martina Kaňůrka a Honzy Lohynského v perfektně našejplém parku Kitzsteinhorn v rakouských Alpách!

Camp Kaprun je koncipovaný tak, že jeho primární účel není vydělat peníze pořadatelům, ale získat finance na rozvoj kurzů, lektorského sboru, metodiky a dalších aktivit, jako je právě podpora dětí. Každý náš kurzista či camper svou účastí tedy přispívá malou částkou na vývoj všech zmíněných věcí. Vzhledem ke skvělé atmosféře se tento event stal i příležitostí setkání kamarádů, co milují snowboarding. Pokud byste se i Vy chtěli podílet, přijeďte si s námi užít spoustu legrace, vypilovat svoje triky a přispět tím i na dobrou věc! Na celý nápad nás přivedl talentovaný Timon, který se zúčastnil našeho loňského campu na Kaprunu. Podívejte se na video, které stříhal náš coach Martin Kaňůrek.

Takže se na Vás těšíme na kopci.