MČR APUL 2019 + KING - VÝSLEDKY

25.03.2019 | Aktuality | Ludmila Knotová

LYŽAŘSKÁ ŠKOLA SKOLMAX (ŠPINDLERŮV MLÝN) SE STALA VÍTĚZEM LETOŠNÍHO MČR APUL V NEJPRESTIŽNĚJŠÍ SOUTĚŽI LYŽAŘSKÝCH ŠKOL A JE DRŽITELEM PUTOVNÍHO POHÁRU PRO ROK 2019. BLAHOPŘEJEME!

Blahopřejeme také všem vítězům individuálních a týmových disciplín.Ve dvou závodních dnech jsme mohli vidět kvalitní sportovní výkony více než 120 závodníků v 7 soutěžních disciplínách.

Děkujeme organizátorům z lyžařské školy SkiResort LIVE, kteří pod vedením ředitelů závodů Jirky Matějů a Ondry Kalaše zvládli organizaci závodů na jedničku. K výborné atmosféře závodu jistě přispělo i luxusní slunečné počasí.
Děkujeme partnerům, kteří věnovali vítězům bohaté ceny: Bretton, HUSKY, NANDEJ, SCARPA, SWIX, SNOW, Pieps, WPJ.
A děkujeme také vám všem, kteří jste přijeli.
MČR APUL 2019 je minulostí, ať žije MČR 2020!

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY MČR 2019 + POHÁRU KING OF THE MOUNTAIN NAJDETE ZDE 

A jak to všechno bylo:

VE DNECH 22. - 23. 3. 2019 SE KONALO TRADIČNÍ MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY UČITELŮ LYŽOVÁNÍ, SNOWBOARDINGU A TELEMARKU. LETOS MĚLO OPĚT DVOUDENNÍ FORMÁT, KTERÝ SE OSVĚDČIL UŽ LONI V REJDICÍCH.

Pod názvem Jarní happening APUL proběhly nejen závody v obřím a paralelním slalomu, freestylu a synchronních demo jízdách, ale i workshopy pod vedením známých sportovních osobností a lektorů APUL.

KDO SE STÁVÁ DRŽITELEM PUTOVNÍHO POHÁRU PRO NEJLEPŠÍ LYŽAŘSKOU ŠKOLU?

Škola s nejlepším součtem z různých disciplín vyhrává legendární pohár lyžařských škol.
Škola, která se chce zúčastnit soutěže lyžařských škol, musí nasadit alespoň 1 tým do závodu v paralelním slalomu a závodu demoteamů (ve stejném složení v obou disciplínách), 1 ženu a 1 muže do disciplín slopestyle lyže nebo snowboard a 1 ženu a 1 muže do závodu jednotlivců v obřím slalomu lyže nebo snowboard nebo telemark.

PROPOZICE MČR ke stažení 

POVINNÁ JÍZDA DEMOTÝMŮ 

PŘIHLÁŠKA ke stažení 

PLAKÁT MČR